sâmbătă, 20 noiembrie 2010

In dragoste suntem singuri

Am intrat tiptil pe usa.
Punctele le-am aranjat,
si-ntr-o stare jucausa
liniile le-am trasat:

doar m-am jucat...

Nu pot cana sa-ntorc | eu MA indragostesc
in sensul cunoasterii. | tu TE indragostesti
Pot doar sa meditez | el,ea SE indragosteste
asupra miscarii de rotatie: | noi NE indragostim,etc

Fiecare
(pe el insusi) SE
indragosteste...
singur!

4 comentarii:

  1. Mda...Oarecum. Dar sunt si cupluri in care partenerul isi doreste ca cea de langa el sa se indragosteasca. Depinde de atentia fiecaruia si compatibilitate.Cred eu... :-?.
    Spun asta fiindca nu-i suficient ca doar unul din parteneri sa fie indragostit punandu-si toata atentia asupra celuilalt.
    In aceasta situatie intervine usor orgoliul, dezamagirea si monotonia...si fara sa iti dai seama ajungi sa te axezi pe sentimentele tale...pentru ca esti constient de faptul ca cea/cel de langa tine nu are grija de ele (de sentimentele tale)

    :)
    http://fanzin.clubsf.ro/2011/06/povestea-unui-cuplu/

    RăspundețiȘtergere
  2. New, mă bucur că te-ai simțit ca acasă pe aici! :)Din păcate,textul din link e cam lung pentru ora asta cam obosită. O să revin mâine cu un răspuns.
    P.s. Tu ai scris povestea unui cuplu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că e așa, cel puțin din experiență pot să spun că în cazurile de iubire neîmpărtășită, pt. că nu le pot numi cupluri... de obicei cel care iubește, iubește tot mai tare, în nevoia de a echilibra balanța și asta până când își pierde speranța ori obosește. Și cum doar unul duce în spate tot... totul este mai fragil.
    Merg să citesc povestea, New! :)

    RăspundețiȘtergere