sâmbătă, 9 iulie 2011

Victime...

Toată lumea este victimă în propri-ai lume. O lume de victime fără agresori... care astfel consideră că din moment ce au suferit.î, evident, din  cauza altuia, este dreptul lor să se poarte la fel, deci ei nu devin agresori, pt. că sunt îndreptăţiţi, lis+a făcut rău! Chiar dacă fac acelaşi lucru ca şi agresorul diferenţa e că agresorul a foăcut+o din răutate. Aş vrea să văd pe cineva care să spună că a ales, chiar dacă nu a ştiut ce alege, să spună: domne, a fosta alegerea mea, suferinţa era o variantă, deci alegând pachetul de posibilităţi ce include şi varianta suferinţei eu sunt vinovat de suferinţa mea.
Gânduri obosite.. mai bine nu le citişi.

16 comentarii:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=FW3QuLxpqeo

  Inteligenta emotionala e vinovata de suferinta umana... :) in tot ceea ce priveste notiunea unei personalitati.

  RăspundețiȘtergere
 2. :) Dap... lumea nu face alegeri raționale, ci emoționaleiar acestea nu sunt conștientizate, de aceea, pt. ei este ca și cum nu le-ar fi făcut...și cum cineva trebuie să fie responsabil pentru situația existentă, prin eliminare de vină "beneficiază" ceilalți. De aici și faptul că nimeni nu vrea să suporte consecințele.
  Trebuie să mai ascult o dată cântecul, dar mâine. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Înultimul timp postez și fac comentarii numai ân stare de oboseală extremă... Cântecul tău e ca de obicei cu precizie chirurgicală aplicat! :)Mulțam!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. :) Te cred, se vede!
  O zi frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu ştiu cum ai reuşit să spui asta cu limba scoasă...

  RăspundețiȘtergere
 7. .. oamenii se victimizeza din egoism... intotdeauna ai cel putin o optiune, pe care daca o aplici ramane sa iti asumi.. restul
  suna parca a mr. nobody :).. e cumva paralel

  RăspundețiȘtergere
 8. Oamenii au imagini despre sine rezistente la pete. Dar e normal să fie așa, cum ai putea să trăiești cu o părere proastă despre sine? E un mecanism de menținere a sănătății mintale.

  RăspundețiȘtergere
 9. daca se trece la capitolul sanatate mintala, dau pas..categoric :D

  RăspundețiȘtergere
 10. Pas cu pas cu.. da, aşa ajungi la insanitate! :P

  RăspundețiȘtergere
 11. puţin tratament nu strică...lista e mare! :)

  RăspundețiȘtergere